Home

Over Van Dijk Zakelijk

Van Dijk Zakelijk is een 100% dochteronderneming van Van Dijk B.V. uit Kampen. Van Dijk Zakelijk verleent als intermediair diensten aan bedrijven, instellingen en overheden. Deze diensten omvatten zowel het beheer van abonnementen als het leveren van boeken en andere publicaties. Enkele kernpunten van de dienstverlening van Van Dijk Zakelijk zijn:

  • persoonlijk relatiebeheer door ervaren accountbeheerders, dus één aanspreekpunt;
  • koppeling aan diverse digitale inkoopsystemen;
  • levering van alle publicaties, dus één leverancier;
  • facturering en managementinformatie op maat.

Van Dijk B.V. is opgericht in 1937 en sindsdien uitgegroeid tot marktleider in het leveren van studieboeken, leermiddelen en andere educatieve informatiedragers in Nederland. Vanuit Kampen vinden jaarlijks meer dan 13 miljoen studieboeken hun weg naar ongeveer 800.000 leerlingen in het Voortgezet Onderwijs en Middelbaar Beroeps Onderwijs. Van Dijk B.V. bestaat uit 160 ervaren vaste medewerkers, gedurende de zomermaanden aangevuld met bijna 3.500 uitzendkrachten. Bij Van Dijk Zakelijk werken 42 vaste medewerkers.

Met Van Dijk B.V. heeft Van Dijk Zakelijk een sterke eigenaar waarvan de activiteiten strategisch goed aansluiten bij de dienstverlening van Van Dijk Zakelijk op het gebied van vakinformatie. Hiermee is de continuïteit voor alle klanten en medewerkers gewaarborgd. Van Dijk Zakelijk maakt gebruik van ondersteunende afdelingen van Van Dijk B.V. op het gebied van inkoop, distributie, automatisering, financiën & administratie en HRM.